top of page

Handelsbetingelser PremeCard International

Generelle oplysninger

PremeCard International

Seestbakke 36, 6000 Kolding.

6000 Kolding

CVR nr.: 40873341

Telefon: +45 – 50 10 90 75

E-mail: premecard.international@gmail.com

Betaling

Vi modtager betaling med kreditkort. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i EUR. Europæiske Euro og inkl. moms.

Levering

Vores vare sendes i det samme øjeblik du bestiller.

Reklamationsret

I henhold til købeloven gives der 2 års reklamationsret. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale, afvigelser fra design og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Hver sag afgøres altid individuelt. Det vil sige at ved ”køb af medlemskab til 0 kr, vil der ikke være returret, men en annullering af medlemskab uden omkostninger.
Vi vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

 

 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres til din konto.

Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen. Vores e-mails behandles kun af ansatte af virksomheden, som er under tavshedspligt.

 

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives via Klageportalen til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

 

PremeCard International

bottom of page