top of page

Samarbejde er fremtiden

Kunderne mangler din virksomhed!

Hos PremeCard.com tilbyder vi en frisk og venlig process, for at få nye kunder til din butik.

Vi forbedre os for hver dag der går, og tilbyder vores kunder alt de har brug for, for at finde netop din butik.

Lige meget om du er en stor eller lille virksomhed, har vi de bedste muligheder for dig.

Med erfaring som går tilbage til 2015, føler vi os først afslappet, når du er godt på plads og får en masse nye kunde kontakter. Det er vores garanti til dig.

B2B: About

Hvem er vi ?

Grundlagt i 2022, ejer og grundlægger Mike Bott Jensen startede med ideen omkring, at kunne guide kunder i retningen af de små butikker, og det udviklede sig til et stort marked, hvor store butikker også kunne være med.

Ideen var, at mennesker skulle vide præcis hvor de kunne gå hen, for at spare penge. Hverdagen ville simpelthen blive billigere, så der var mere til fornøjelse og livskvalitet.

På den samme måde ville partner butikkerne os, kunne modtage en strøm af kunder til en lille pris for markedføringen. Virksomhederne skal give kunden mellem 5-50% rabat, på hver køb der blev foretaget af medlemmer fra PremeCard. Udover det skulle virksomhederne betale, et lille beløb for markedføringen og pladsen på PremeCards Markedførings platformer. Det ville blive markedsført på Hjemmeside og Applikation. 

Vi forstår at sælge en vare eller et produkt, ikke bare er en penge overførsel, men os en helt ny begyndelse i forholdet mellem butik og kunde. Derfor tilbyder vi en udsøgt måde, at markedføre netop din virksomhed på. Det gør vi med et smil på læben, og en hurtig og smertefri betjening.

Kontakt os idag for at komme igang.

B2B: About
B2B: Contact

Vi kan os kontaktes på telefon, Man-Fre kl 10:00 - 14:00

Tlf: 
+45 - 50109075

B2B: Tekst

Kontakt os

Udklip.PNG
bottom of page