Privatlivspolitik

Dataansvarlig
Vi er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi behandler om vores
kunder og samarbejdspartnere. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor:
PremeCard International
Seestbakke 36, 6000 Kolding.
CVR-nr.: 40873341


Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, så kan du kontakte os
via premecard.international@gmail.com

 

Behandlingsaktiviteter
Som dataansvarlig jf. GDPR, så har vi følgende behandlingsaktiviteter.

 

Besøg på hjemmeside
Når du besøger vores hjemmeside, så anvender vi cookies for at hjemmesiden kan
fungere, hvilket du kan læse mere om i vores cookiepolitik.

 

Kommunikation med potentielle kunder
Når du har spørgsmål til vores side, eller ønsker at høre mere om vores services, så kan
du kontakte os via:

Kontaktformular på hjemmesiden
 E-mail
 Telefon
 
Herigennem vil vi behandle dine personoplysninger, så vi kan indgå i en dialog med dig fx
svare på spørgsmål om vores ydelser. Vi behandler kun den information, som du giver os i
forbindelse med vores kommunikation.
Vi vil typisk behandle følgende almindelige oplysninger: navn, e-mail, telefonnummer.
Vores hjemmel til at behandle disse personoplysninger er databeskyttelsesforordningens
artikel 6, stk. 1 litra f.
Vi sletter vores kommunikation med dig når det står klart, om du ønsker vores ydelser eller
ej.

Skulle der i et særligt tilfælde opstå et behov for at opbevare dine personoplysninger i
længere tid, så vil dette kunne være tilfældet.

 

Kunder
Vi har behov for at kommunikere med vores kunder, så vi sikrer os, at ydelsen leveres
korrekt. Herigennem kan vi behandle oplysninger om navn, adresse, ydelser, særlige
aftaler, betalingsinformationer og lignende. 
Hjemlen til at behandle disse personoplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel
6, stk. 1 litra b.
Når ydelsen er leveret og eventuelle udestående er afsluttede, så vil vi umiddelbart
herefter slette personoplysningerne.

 

Nyhedsbrev
Vi har et nyhedsbrev, som det er frivilligt at tilmelde sig – og du kan altid framelde dig dette
igen. 
Formålet med nyhedsbrevet er at sende de tilmeldte mails med ny information fra
virksomheden, som kan omhandle nyt indhold på hjemmesiden, annoncering af vores
ydelser.
Vi vil kun sende dig mails, hvis du har givet dit aktive samtykke til dette. Det kræver i første
omgang, at du angiver din mailadresse, som vi efterfølgende sender en mail til, således at
du kan bekræfte tilmeldingen. På denne måde, så sikrer vi, at du rent faktisk selv har
tilmeldt dig nyhedsbrevet dvs. afgivet aktivt samtykke. 
Vores hjemmel til at behandle dine personoplysninger (dvs. mailadressen) i forbindelse
med nyhedsbrevet vil være databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra a.
Vi vil behandle dine personoplysninger, så længe at du stadig er tilmeldt nyhedsbrevet.
Ved afmeldelse af nyhedsbrevet, så stopper vi også med at sende dette til dig. Har vi ikke
sendt dig et nyhedsbrev i 1 år, så bortfalder dit samtykke som følge af vores passivitet.
Ved framelding af nyhedsbrevet, så gemmer vi dit nu tidligere samtykke i 2 år efter, at det
senest er anvendt pga. forældelseskrav jf. Forbrugerombudsmandens spamvejledning
afsnit 11.3. 

 

Bogføring
Vi skal gemme alle regnskabsbilag jf. bogføringsloven. Det betyder, at vi gemmer fakturaer
og lignende bilag til brug for regnskabsføring. Heraf kan der fremgå almindelige
personoplysninger som navn, adresse, ydelsesbeskrivelse.
Vores hjemmel til at behandle personoplysninger til bogføringen er
databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk.1 litra.

Vi opbevarer disse oplysninger i minimum 5 år efter at indeværende regnskabsår er
afsluttet. 

 

Jobansøgninger
Vi tager glædeligt imod jobansøgninger med henblik på at vurdere om de matcher et
ansættelsesbehov i vores virksomhed. 
Hvis du sender din jobansøgning til os, så er vores hjemmel til at behandle dine
personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f. 
Hvis du har sendt en uopfordret ansøgning, så vil HR med det samme vurdere om din
ansøgning er relevant, og herefter slette dine oplysninger igen, hvis der ikke er et match. 
Hvis du har sendt en ansøgning til et opslået job, så vil vi bortskaffe din ansøgning i det
tilfælde, at du ikke ansættes, og umiddelbart efter at den rette kandidat er fundet til jobbet.
Hvis du indgår i et rekrutteringsforløb og/eller ansættes til jobbet, så vil vi give dig særskilt
information om hvordan, at vi behandler dine personoplysninger i denne forbindelse. 

 

Data behandlere
Få kan klare alt selv, og det samme gælder os. Vi har derfor samarbejdspartnere, samt
benytter os af leverandører, hvoraf nogle kan være data behandlere.
Eksterne leverandører kan eksempelvis levere systemer til at organisere vores arbejde,
services, rådgivning, IT-hosting eller markedsføring.
De virksomheder vi samarbejder med og levere relevante oplysninger til, kan ses under
butikker på vores hjemmeside.  
Det er vores ansvar at sikre, at dine personoplysninger behandles ordentligt. Derfor stiller
vi høje krav til vores samarbejdspartnere, og vores partnere skal garantere, at dine
personoplysninger er beskyttet.
Vi indgår derfor aftaler herom med virksomheder data behandlere, der håndterer
personoplysninger på vores vegne for at højne sikkerheden af dine personoplysninger.

 

Videregivelse af personoplysninger 
Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand som er udenfor samarbejde med
PremCard International.
Profilering og automatiserede afgørelser
Vi foretager ikke profilering eller automatiserede afgørelser.

 

Tredjelandeoverførsler
Vi benytter som udgangspunkt data behandlere i EU/EØS, eller som opbevarer data i
EU/EØS. 
I nogle tilfælde er dette ikke muligt, og her kan der benyttes data behandlere udenfor
EU/EØS, hvis disse kan give dine personoplysninger en passende beskyttelse.

 

Behandlingssikkerhed
Vi holder behandlingen af personoplysninger sikker ved at have indført passende tekniske
og organisatoriske foranstaltninger. 
Vi har lavet risikovurderinger af vores behandling af personoplysninger, og har herefter
indført passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at øge
behandlingssikkerheden.
En af vores vigtigste foranstaltninger er at holde vores medarbejdere opdaterede om
GDPR via løbende træning, GDPR kursus, samt ved at gennemgå vores GDPR-

 

Procedurer med medarbejderne
De registreredes rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores
behandling af oplysninger om dig.
Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os, så vi kan hjælpe dig med
dette.
Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række

yderligere oplysninger.
 

Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores
almindelige generelle sletning indtræffer.
Ret til begrænsning af behandling
Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis
du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne –
bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan

fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige
samfundsinteresser.

 

Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine
personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til
direkte markedsføring.
Ret til at transmittere oplysninger
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret,
almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger
fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes
rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

 

Tilbagetrækning af samtykke
Når vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, så har du ret
til at trække dit samtykke tilbage. 

 

Klage til Datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi
behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger
på www.datatilsynet.dk.

 

Vi vil generelt opfordre dig til at læse mere om GDPR, så du er opdateret

på reglerne.

 

PremeCard International